top of page

Over mezelf

Ik ben Jeannine Van den Wijngaert, zaakvoerder van Body and Minds.

In 1999 heb ik mijn droom concreet vorm gegeven en was Body and Minds een feit: een eigen salon met persoonlijk en individueel klantencontact. 

Alle behandelingen worden door mij persoonlijk uitgevoerd.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en behandelingen volg ik regelmatig workshops en cursussen om jou als klant enkel de beste en nieuwste service te kunnen aanbieden.

Je kan bij Body and Minds terecht voor gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, manicure, workshops, pedicure, epilaties, make-up en permanente make-up. Behandelingen zijn enkel op afspraak mogelijk.


Body and Minds werkt steeds met kwaliteitsproducten die een verzorgend en ontspannend effect hebben op uw huid. Enkele merken van producten die in de behandelingen veelvuldig gebruikt worden: Jan Marini, Celestetic, Diego dalla Palma, Phyto, Retipalm, Christina Cosmetics, Pronails, Sofri, Volatile, Pupa, …
 

Bij schoonheidsinstituut Body and Minds bent U zeker van een royale behandeling met optimaal resultaat. Ik sta steeds klaar om u individueel en professioneel te adviseren en het mooiste in u naar boven te brengen door uw huid, gelaat, lichaam en geest te verzorgen en te verwennen.

bottom of page