top of page

Energetix

Aanbod

De moderne en luxueus afgewerkte sierraden zijn opgenomen in deze catalogus.

Bestellen van de juwelen is mogelijk door het typenummer door te mailen via het contactformulier van deze site. Ik neem met U contact van zodra ik uw aanvraag ontvangen heb.

Werking

Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een "energy boost".

De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden.

Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten hun lichaam aan tot herstel van het zelfgenezende vermogen dat het lichaam heeft. Het imuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter, en pijnverlichting wordt ervaren.

Magneetsterkte

Energetix maakt gebruik van zeer krachtige magneten. Het zijn elektrisch opgeladen Neodymium magneten. De sterkte van de magneten is meestal 1200 Gauss. Onze Neodymium magneten hebben een levenslange garantie op hun magnetische werking.

Neodymium verliest slechts 1% van zijn kracht in 100 jaar. De magneten zijn zo krachtig dat ze zelfs door uw kleding heen werken. De magneet beïnvloedt uw bloedcirculatie, hoe meer bloed er stroomt door het magneetveld des te groter zullen de effecten zijn. 

De bloedcirculatie is het best in de pols en de hals, daarom werken armbanden en kettingen ook zo goed. Door de oorlel stroomt minder bloed, daarom zijn de oorbellen van Energetix meer als ondersteuning te dragen. Het kan geen kwaad meerdere sieraden tegelijk te dragen. De gebruikte materialen zijn : koper, goud, rhodium en stainless steel.

 

Koper magneetsieraden

Koper kan in tegenstelling tot andere materialen door de huid opgenomen worden. Het bevordert de ijzeropname van de rode bloedlichaampjes. Bij het dragen van koper magneetsieraden kunnen huidverkleuringen optreden. Dit is een natuurlijke reactie en is makkelijk te verwijderen met water en zeep.

Water is leven

Water is het element waardoor ons hele organisme kan functioneren. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water, en is hierdoor het belangrijkste bestanddeel van ons lichaam. Een evenwichtige waterbalans is zeer belangrijk voor ons hele organisme.

Voor al onze biologische processen is water onmisbaar en speelt een belangrijke rol voor de nieren, temperatuurregeling, het hart en de bloedsomloop.

Water is het belangrijkste levensmiddel. Als we ons welzijn willen bevorderen, is het belangrijk voldoende water te drinken.

 

Pacemaker

Het is af te raden om zonder medisch advies magneten te dragen wanneer men een pacemaker heeft, of andere levensreddende apparaatjes die op batterijen werken en in de eerste drie maanden van de zwangerschap wanneer men nog nooit magneten heeft gedragen.

Wanneer U onzeker bent over het gebruik van magneetsieraden, neem dan eerst contact op met uw arts. Geen van onze produkten, op welke wijze dan ook, vervangt een bezoek aan arts of psycholoog.

Positieve resultaten met Energetix magneetsieraden 

Ruim dertig jaar klinisch onderzoek in vele universiteitsziekenhuizen over heel de wereld heeft aangetoond dat deze therapie positieve resultaten oplevert bij ziekten en kwalen zoals :

  • Arteriosclerose, artrose, multiple sclerose

  • Bloeddoorstroming, botbreuken, bronchitis

  • Concentratiestoornissen, darmklachten, depressie

  • Eczeem, futloosheid, gewrichtspijn, hernia, heupaandoeningen

  • Hoofdpijn/migraine, krampen, leveraandoeningen, maagpijn

  • Meniscus, neuralgieën, prostaatproblemen, psoriasis, reuma

  • Rugpijn, rugproblemen, schildklierstoornissen, slaapproblemen

  • Spierpijn, spierzwakte, stress, vermoeidheid, verwondingen

  • Ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson, artritis, tennisarm, nervositeit

bottom of page